Idaremelin - Fashion is my life

Little of this and that

Kategori: Allmänt

Godkväller!
Ja min vecka har rullat på i jäkla fart rent ut sagt. För denna veckan var de showvecka med dansen :) Veckan som är så jäkla rolig går samtidigt sjukt fort. Har även hunnit med pojkvänsmys och fikakväll med Sandra och tvättat en jäkla massa kläder.
I fredes var det show som gällde och det gick bra, och sen igår var jag och Tim och kollade på ett till hus, sen var det dags för show igen och det gick ännu bättre för jag blir mer taggad när jag har massa folk där som jag känner, hehe ^^
Sen körde jag och älsk hem och tog de lugnt och idag så har det börjat snöa här i blekinge så det är väl snart dags att ta fram den tjocka vinterjackan ^^ Fast det är ju trots allt december så då får det snöa tycker jag faktiskt ;)

Förutom att det snöar idag så har vi även kört till ett ställe som heter Naturgott här i bromölla som har en massa smaskiga saker. Så vi köpte med hem massa te och naturgodis och jag var bara tvungen att prova pasta som är gjord på gröna bönor. Inga kolhydrater och inget vetemjöl, så vi får väl se hur detta smakar helt enkelt ^^ Får väl slänga ihop en god sås och någon god köttabit så blir det säkert gott ;)

OCH JUST DE! Fete grattis till KEVIN som vann IDOL 2013 :D Han gör vinnarlåten så jäkla bra, har lyssnat den på spotify typ 10 gånger nu på rad, haha. Längtar tills hans skiva släpps :) 


En glad Kevin Walker :)

KOMMENTARER:

  • Amanda [SPONTAN] säger:
    2013-12-11 | 16:36:12
    Bloggadress: http://spontan.blogg.se

    Härligt att showen gick bra :)

Kommentera inlägget här: