Idaremelin - Fashion is my life

Modellbilder 1

Kategori: Jag står modell

Detta är två exempel på några av många outfits vi har tagit. Vi tar både veckans outfit och nyheter och det är för de mesta jag som står modell själv :)  Det är ju såklart enbart kläder från Smaralda :)
Nu ska jag snart gå och nana så natti natti med er!

And btw do I have any international readers? :)

Russell Brand on Ellen

Kategori: Allmänt

Godkväller!
Sitter för tillfället och redigerar lite modellbilder på mig från jobbet och kollar på klipp på Russell Brand när han är med i Ellen show och den killen har fan ingen pausknapp asså, haha. Så jäkla skön snubbe, sitter typ och garvar ihjäl mig fastän jag har sett dessa videos innan ett antal gånger, haha! ;) 

Det dyker upp två bilder snart som lite smakprov på mig från när jag modellar på jobbet :) 

1 år <3

Kategori: Kärlek <3

Idag för exakt 1 år sen blev det du och jag! Jag och Tim kom överens om att inte köpa några presenter till varandra eftersom vi var på hotell och så, men sen nu ikväll när jag står och skalar potatis så kommer Tim hem från jobbet och så räcker han mig en present och säger grattis på årsdagen! Aaw, då hade han varit och köpt den sista boken av femtio nyanser av honom och sen mitt favoritchoklad :) MegaGulligt!!Jag är så lycklig med dig Tim! Och jag ser framemot flera år tsm med dig! Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3