Idaremelin - Fashion is my life

Days like these..

Kategori: Allmänt

Heeej!
Idag har man färgat håret, ingen kommentar än så länge ^^ hehe. Ni får veta om jag är nöjd efter jag tvättat de några  gånger ^^ 
Sen blev det en fika med Sandra på stan för vädret var ju helt underbart idag! :) Sen hem en liten runda och slappa i sängen och ikväll blev det bio med älsk :) Vi såg den nya Fast and the Furious 6 och fyfan så bra! Sjukt coola stunts och effekter och väldigt rolig! Starkt rekommenderad :)
Nu är jag hemma igen och imorron blir det en tidig dag, ska handla en massa och sånt innan med mamma innan jag ska börjar jobba vid 10, så ska inte stanna uppe alltför länge för jag sov lite halvdant inatt nämligen så är ganska trött. Men denna helgen blir fullspäckad med både fest, jobb och lite födelsedagsfirande :) Kommer nog bli en riktgt bra helg! 
Nu ska jag göra några småsaker innan jag stänger av datorn för ikväll så hörs vi kanske imorron! Godnatt :)Hello! Today I was at the hair salon and dyed my hair and after that me and Sandra was at a coffee shop and ate some yummi things, hehe.
And now I am home again after being at the movie with my boyfriend. We saw the new Fast and the Furious 6 and omg it was awesome!
Tomorrow is going to be an early day for me so I am going to bed soon, so goodnight!


Modellbilder 9

Kategori: Jag står modell

Fyra bilder från igår på jobbet :)

Here comes four pictures from yesterday at work :)


Todays eyecandy

Kategori: Dagens ögongodis

Det var ju ett tag sen det blev en dagens ögongodis. Och denna gången blir det inte något klädesplagg eller skor utan Chris Pine som bland annat är med i Star Trek filmerna. Och nu för några dagar sen var han med på Ellen Degeneres show och då visade dom upp dessa bilderna och jag kände att jag var tvungen att dela med mig av dessa. För kolla in hur het han är på dessa bilderna!!???!


Instead of clothes and shoes as "todays eyecandy" it is going to be this guy instead as Todays eyecandy.
Look at Chris Pine on these photos, he is so hot! He is playing captain Kirk in the Star Trek movies och just a few days ago he was on The Ellen show and she showed these photos and I just melted.. haha.