Idaremelin - Fashion is my life

4 års kärlek

Kategori: Kärlek <3

Idag var det 4 år sedan vi blev tillsammans. Älskar dig så oändligt Tim ❤ 
 
 

Bazinga tattoo

Kategori: Allmänt

Här är mitt senaste tillskott på kroppen då ju ;) haha. 
Har velat göra denna i snart 1 år och i januari bokade jag en tid och nu den 4 februari hade jag en tid och jag är så sjukt nöjd!!! (och ja jag vet vart bazinga kommer ifrån, haha. Hade en gubbe som frågade mig vart jag visste vart de kom ifrån -.- och haha yes I know)
 

Sushi & Deadpool

Kategori: Allmänt

Goddagens! Ny vecka och en full vecka med jobb väntar. 
Igår var jag ju ledig faktiskt, hehe. Så vi låg och drog oss länge i sängen, vovven också för den delen i hans säng. Sen gick vi upp och gjorde frukost och sen gick vi och svärföräldrarna och vovvarna en lång runda i skogen så vovvarna fick springa av sig. Jätteskönt väder me :) 
Senare hade vi bokat bord för att äta Sushi, och my god va de är gott! Tack darling <3
Sen hem i ett par timmar innan de var dags för att se Deadpool, men innan de så hade jag köpt jordgubbar, choklad och satt ihop chokladfontänen. Så de satt fint i magen, fullt godkänd av sambon me ;) Hade lätt kunnat kränga fler jordgubbar, men ett paket fick räcka och 2 bananer, haha. 

Sen yeey Deadpool time! Asså se den!!! Fy fasiken så rolig :D Han gör verkligen narr av allt, x-men, sig själv, Ikea och haha you name it! Den får verkligen 5 av 5! Mumma!