Idaremelin - Fashion is my life

Dance Dance

Kategori: Allmänt

Heej! Jag skulle egentligen bloggat igår efter big brother men jag blev dötrött och så fort Sandra körde hem så la jag mig i sängen ^^ Men men nu sitter jag vid datan igen :) Jag ska snart köra och dansa, jag börjar åtta och dansar sen i en timme. Fett skojj! Sen blir det en snabbis inom ica och köpa lite mjölk och sånt nödvändigt ni vet. Sen klockan tio börjar big brother :D Sen efter de så jäklar i ska jag blogga! ;) Så vi hörs lite senare!Och i dessa kläderna ska jag snart dansa i :)

Nyheterna återkommer..

Kategori: Allmänt

Hej! Jag vet att min uppdatering har sugit lite men mycket har hänt dessa dagarna. Jag återkommer mer inatt för nu ska jag köra till min kille :) Ja just de ja, det är också nytt som jag ska skriva om sen ;) Jag ville bara komma in här och berätta att jag lever lixom :) Så bye bye sålänge!

Todays eyecandy - jeans & leather

Kategori: Dagens ögongodis

Hej! Jag ska snart köra och dansa så jag får uppdatera vad jag har gjort idag när jag kommer hem. Men jag var inne på MQ igår och fick syn på denna jackan och jag tror jag dog lite faktiskt?! Fyyy faaan så snygg! Snälla mamma ge mig en dyr påsk present i förskott? Haha..699 :- på MQ