Idaremelin - Fashion is my life

Todays eyecandy

Kategori: Dagens ögongodis

Det droppar ju in hela tiden nya kläder på Gina Tricots hemsida och nästan varje dag ser jag något som jag mer än gärna hade velat köpa, men de går ju inte ^^
Men dessa två långarmade tröjorna från gina kom in idag och jag älskar dom! Så sjukt snygga :) 149 kr!


Åh..

Usa & England bh

Kategori: Nyheter/Tips

Okej.. Visst jag älskar Usa och Englands modet. Men angående dessa bh:arna kan jag faktiskt inte bestämma mig. Jag har lite delade åsikter. Hmm.. Jag tycker dom är coola på ett vis och sen lite småfula på ett annat vis :S Ni hittar dom på vivistyle.se för 369 kr!
Vad tycker ni? :)

I am titanium

Kategori: Allmänt

Heeej!
Dansen gick jättebra igår och vi bara nötade dansen hela tiden och den börjar verkligen sitta där nu! Sen kom Sandra på lite fika vid 9. Så vi kollade på lite tv, drack kaffe och åt ben & jerry glass. Jag har inte ätit de på evigheter! Så det var nam nam i magen :)

Johanna min kompis åkte till New York förra veckan och dom skulle åkt hem i söndes men tyvärr kom dom ju inte så långt för den jävla Sandy orkanen! Jag har suttit och kollat på varenda bild och video därifrån. Jag har varit så orolig att något hade hänt, men jag blev mycket lugnare nyss när hon skrev att hon och dom andra var okej! :) Puh..

Ikväll ska jag faktiskt ut och gå med en kompis och sen blir det dans på de! Jag på en toa ^^ (från helgen, mer update om de sen)