Idaremelin - Fashion is my life

Batman vs Superman movie

Kategori: Film/serie tips

Heej på påskdagen!
I fredes så var jag och sambon på bio för att se den nya Batman Vs Superman. Vad tyckte jag?
Jo asså den var ju bra, den varade dock i 2,5 timme, haha. Så den var tyvärr lite för långtradig emellan åt, så vissa delar var ganska utdragna och det hoppade lite väl mycket mellan de olika delarna av städerna, eller nu hur man ska förklara. Så den var lite småtråkig ibland, men asså jag måste säga att Gal Gadot som Wonder Woman, DAME!! Fyfan så cool, nästintill lite girlcrush där, haha. Men spelade rollen sjukt bra också. 
Men jo filmen är absolut sevärd, något lite för lång dock, haha. Många bra fights och lite looove emellan på de me, så jag är nöjd :)
Någon av er som sett den? :)

 

Movies to watch 2016

Kategori: Film/serie tips

Här kommer ett inlägg med filmer som jag ser fram emot att kolla på detta året, riktigt bra filmår måste jag säga! Finns säkert någon jag glömt, men dessa är jag i alla fall mest exalterad över än så länge.
Länkar alla filmernas imdb sida under så ni själva kan kolla på trailern och läsa om dom :) 
Skriver om de i ordning, så den sista kommer kanske inte ut förrens i november och den första nu i mars.

 
Först ut är Batman vs Superman, ja denna kan nog bli jäkligt bra. Den har premiär den 23 mars i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt2975590/?ref_=nv_sr_1

 
Next up är My big fat greek wedding 2. Och ja jag är så taggad på denna, älskade ettan och den andra hon gjorde som hette min stora feta grekiska semester. Och denna har också premiär den 23 mars i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt3760922/?ref_=cs_ov_tt


Och ja denna! Captain America: Civil War. Gillar dock inte att just dom två ska kriga mot varandra, men tror nog ändå att filmen kommer vara grymt bra. Dom är liksom två av mina favorit marvel karaktärer. Den har premiär den 27 april i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt3498820/?ref_=nv_sr_1 
 
 


 
 
 
Nästa är Mother's day, åh ja klart man måste se denna när det är Jennifer Aniston och Shay Mitchell i den.
Filmen har premiär den 6 maj i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt4824302/?ref_=cs_ov_tt 

 
Sen har vi ju då Bad Neighbors 2, man såg ju ettan så då måste man ju se tvåan me. Har inte direkt några förväntningar mer än att det kommer typ spåra, haha. Och även denna har premiär den 6 maj i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt4438848/?ref_=cs_ov_tt

 
Sen har vi X-Men Apocalypse. Ja har man sett de andra så måste man ju kolla på denna också såklart, plus det är ju Marvel. De brukar inte direkt svika en ;) Den har premiär den 20 maj i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt3385516/?ref_=cs_ov_tt

 
Och yaaas! Teenage mutant ninja turtles: Out of the shadows. Åh ja, jag älskade den första så jag tror absolut inte jag kommer bli besviken på denna heller. Den har premiär den 3 juni i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt3949660/?ref_=cs_ov_tt

 
Och ja denna! Now you see me 2. Är en redig sucker för typ magiker och typ trolleri filmer. Och när jag såg den första filmen så bara längtade jag tills att det skulle komma en tvåa, och när jag fick reda på att det skulle komma en tvåa så blev jag mer än glad kan man säga. Plus Daniel Radcliffe ska vara med i denna, lite extra taggad för de me ;) Den har premiär den 17 juni i Sverige. 
http://www.imdb.com/title/tt3110958/?ref_=cs_ov_tt

 
Independence Day: Resurgence. Det är ju bara en sån måste film egentligen. Den första som kom ut 1996 med Will Smith för 20 år sen har man ju sett och då måste man ju se denna såklart. Den har premiär den 29 juni i Sverige. 
http://www.imdb.com/title/tt1628841/?ref_=cs_ov_tt

 
Sen har vi Star Trek: Beyond. Var inte ett jättefan av ettan, men älskade tvåan så nu är jag extra taggad för trean. Och dessutom Chris Pine, damn! Haha. Den har premiär den 22 Juli i Sverige. 
http://www.imdb.com/title/tt2660888/?ref_=cs_ov_tt

 

Sen har vi en DC comics film och det är ju då Suicide Squad och ja följer man alla andra superhjältar typ, haha så måste man ju se denna filmen me. Den har premiär den 3 Augusti i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt1386697/?ref_=cs_ov_tt

 
13 år senare och äntligen kommer nästa film! Finding Dory eller Hitta Doris. Snacka om taggad inför denna, haha. Älskade ju Hitta Nemo, "fortsätt simma fortsätt simma", hihi. Åh jag längtar! Den har premiär den 26 Augusti i Sverige, mer än en månad senare än i Usa dock..
http://www.imdb.com/title/tt2277860/?ref_=cs_ov_tt

 

Och ja ja ja!! Inferno, tredje filmen i serien. Först Da vinci koden och sen änglar och demoner (besatt av den filmen btw) och nu denna, jag har längtat så efter denna filmen! Tagga :D haha. Den har premiär den 14 Oktober i Sverige. 
http://www.imdb.com/title/tt3062096/?ref_=cs_ov_tt

 

Sen har vi en till Marvel film och det är Doctor Strange. Är det Marvel så måste man ju se den såklart ;) Den har premiär den 28 Oktober i Sverige. 
http://www.imdb.com/title/tt1211837/?ref_=cs_ov_tt

 

Och sist men inte minst i detta inlägget är Fantastic beasts and where to find them. Och det är ju prequel alltså innan de som hände i Harry Potter filmerna/böckerna. Japp, jag är taggad!! Den har premiär den 18 November i Sverige.
http://www.imdb.com/title/tt3183660/?ref_=cs_ov_tt

Är det några av dessa filmerna ni är taggade på? :) 
(alla bilderna är tagna från google)