Idaremelin - Fashion is my life

What to do, what to do with you.

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Igår blev det sushikväll med killen, min bror och hans fru :) Gud så gott de var!! Förövrigt så var det en mycket trevlig kväll :) Sen var det väl inte så megakul att köra hem sen i snöstorm, inte en jäkla bil på hela motorvägen. Var precis som att alla hade typ övergivit jorden eller nått kändes de som ^^

Idag drog vi oss i sängen ganska länge sen gick vi till affären och handlade lite frukost :) Ikväll blir det bio med Mikaela, Dogge och Jesper :) Det blir den nya filmen med Chris Pine, den ska tydligen vara fylld med action och fått väldigt bra recensioner så de blir spännande :)

Imorron blir det att kolla på ett hus och sen kalas för Torild som fyllt år och sen bingolotto klockan 7 ;) 

Vad har ni för er i helgen? :)

 
Mumma!


Hoppas den är bra!

More Olivia Burton watches

Kategori: Nyheter/Tips

Ni som har följt mig ett tag, kommer ni ihåg att jag bloggade för ett tag sen om några klockor från Olivia Burton? :)
I alla fall, nu så har nelly.com fått in några fler och dessa här nedanför är så söta! Vad tycker ni? :)
 
 

I miss Friends..

Kategori: Nyheter/Tips

Alla ni som kollar på Cougar Town och har följt vänner vet förmodligen att Matthew Perry skulle gästa Cougar Town i ett avsnitt och det är dagens avsnitt som jag har precis kollat på och jag log hela tiden! Gud va jag saknar Vänner... Och det var så kul att se Matthew och Courtney spela mot varandra igen :) Hoppas dom börjar på Vännerfilmen snart för jag börjar bli lite otålig ^^ hehe. Det är väl typ inget officellt dom har gått ut med att dom ska göra men vissa skådespelare har ju spoilat lite ;) 
Aja, dagens avsnitt av Cougar Town är lätt en av dom bästa!Who miss Friends?