Idaremelin - Fashion is my life

Christmas Tag

Kategori: Frågor och svar

Såg denna på Kissies blogg men hon hade länkat en annan tjej, så jag tänkte me göra denna Christmas Tag :) Länk: http://isabellajonsson.se/christmas-tag-21580923

1. Pepparkakor eller lussebullar? Går inte att välja...
2. Skumtomtar eller knäck? Knäck alla dagar!
3. Ischoklad eller marsipan? Får väl välja marsipan då..
4. Köttbullar eller prinskorvar? Alltid mammas hemmagjorda köttbullar :)
5. Julkorv eller julskinka? Julskinka ofc!
6. Lax eller sill? Båda :) haha
7. Sylta eller pastej? Pastej
8. Paradis eller Aladdin? Paradis, men de har ju tagit väck trillingnöten så då är de ingen mening för mig att köpa den, haha. 
9. Revbensspjäll eller Jansons? Jansons
10. Glögg eller julmust? Julmust, men jag börjar inte dricka den förrens första advent ;)
11. Rödbetsallad eller dopp i grytan? Eeeh, inget tack.
12. Ris a la Malta eller gröt? GRÖT!
13. Hemma eller borta? Var som helst bara jag är med familjen.
14. Utomlands eller Sverige? Sverige
15. Ge eller få? Få såklart :) Men älskar ändå att ge för jag gillar att se den andras uttryck när de öppnar paketet de fått av mig :)
16. Mysteriet på greveholm eller Sunes jul? Har endast kollat på 3 julkalendrar, och en av dom är Sunes jul så det får bli den då. 
17. Chokladkalender eller paketkalender? Hade chokladkalender när jag var liten, och sen hade jag en strumpa på min dörr och där fick jag en paket på julaftonsmorgon :)
18. Plastgran eller äkta? Plast, så slipper man allt barr. Har dessutom katter och då går det ej ihop med en riktig gran, haha.
19. Arne weise eller Ernst? Arne såklart.
20. När vill du att första snön ska falla? Några dagar innan julafton och sen tills nyår, sen bort. Bara det inte är slask och is så gör det inte så mycket med snö tycker jag.
21. Har du haft en grön gräsmatta på julen? Japp
22. När är det dags att pynta? Ljusstakar och stjärnor inte före första advent, men julgran och pynt max en vecka före julafton.
23. Kan du komma på något negativt med julen? Att man kanske inte kan fira med alla man vill fira med.
24. Favorit julfilm? Hmm.. Har inte direkt kollat på någon särskild så, men älskar The Holiday med Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law och Jack black och den är ju lite julig :)
25. Favorit julkalender? Ronny & Julia. 
26. Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? Fram till nyår sen är de rätt bra tycker jag, förutom typ ljusslingor och sånt, de tycker jag är super mysigt :)
27. När öppnar du dina julklappar? På kvällen efter kalle och efter maten och sen är de julklappsleken.  
28. Favorit juldoft? Typ kanel och kardemumma, typ chai te eller latte. Mumma!
29. Vad framkallar mest julstämning? Ljusslingor, massvis med ljus, att göra knäck med mamma ett par dagar innan julafton, massvis med julmust och att man kan börja köpa lussekatter. Åt mina två första igår, mumma!
30. Vad är viktigast med julen? Alltihop, familjen är samlad, maten, presenter, kalle anka. svensson svensson och att alla i familjen mår bra och kan sprida glädje tillsammans.