Idaremelin - Fashion is my life

Dagarna efter..

Kategori: Tankar/funderingar

Hej på er!
Nu har det gått två dagar sedan programmet sändes och nu börjar de smälta in lite mer. Man har ju tänkt tillbaka väldigt mycket nu under just den perioden. Att jag var den sista som pratade med henne, jag får de samtalet på morgonen där efter och får de bekräftat av hennes mamma att johanna inte längre finns vid liv, hur helgen gick och jag var typ helt stum och skolan började på måndagen där efter, rättegången, intervjuad av polisen, begravningen och allt därefter som följde med. Det var en väldigt jobbig höst för mig. Men som sagt man kommer ju aldrig över de, man tar ju sig bara igenom de. 
Men men, nu är ju läget som de är. Och det är fortfarande många människor som har många frågor, så skulle de vara något ni undrar så finns jag här för att svara på dom :) Det bästa tycker jag är att försöka prata sig igenom de och minnas de goda tiderna. 
Så alla ni som har mist någon på de spelar ingen roll på vilket sätt skickar jag en styrkekram <3 till. Berätta gärna eran story om ni orkar så svarar jag mer än gärna :)

Massor av Love till er allesammans!

 
Glada Johanna på pakethållaren av min cykel en sommar <3