Idaremelin - Fashion is my life

5 saker ni inte visste om mig

Kategori: Allmänt

1. Jag kan få sån riktig städryck på kvällarna, helst efter 22.00 och då städar jag typ allt. Mestadels min garderob, mina smycken, smink och allt sånt. Rensar ut, viker, dammar av allt som finns, organiserar om. Och vips så är klockan 01.00 på natten typ. Jag måste liksom "göra de färdigt" så att säga. 

2. Jag har 2 kaniner, en hamster, en hund, och 5 katter. Yes, crazy pet lady. Kanske borde bo på en gård i framtiden, haha. (dock bor inte katterna hos mig och sambon för han är allergisk, men de bor hos mamma och där är jag så ofta jag kan så jag kan få massa kattkel :)

3. Jag nästintill älskar att tvätta kläder. Gillar att sortera, vika och känna doften av nytvättat. MEN jag är extremt kräsen när det kommer till sköljmedel. Jag kan stå och lukta på en doft för att verkligen se om jag gillar den eller inte, haha. Och jag älskar me när man hittat en ny doft som man ska använda för första gången me och allt luktar så himla gott, haha!

4. Jag hade för FÖRSTA GÅNGEN vattkoppor i sommar. Samma dag som vi kom hem från grekland så fick jag vattkoppor, och de var ÖVERALLT! Jag kan inte ens beskriva hur dåligt jag mådde, haha fyfan! 

5. Jag samlar på papppåsar, alltså typ sånna som man får hos victoria secret. Sånna slags pappåsar, lite hårdare och kan stå upp. 

Några av er som känner igen er? :) Eller har något roligt att dela med er av? 

 Kommentera inlägget här: